Trapliften Voor Mensen Die niet Kunnen opkomen

In de oude dagen van trapliften, de persoon in de lift trap moest een pull-keten te gebruiken om de stoel te verhogen. Het is nog steeds gebruikt in sommige plaatsen, maar nu is er een elektrische traplift die werkt net als de handleiding men doet. Er zijn twee manieren om dit nieuwe type lift te krijgen in een gebouw. A ride-on of hitchhike traplift naar beneden trap aangebracht en kunnen worden gesleept in de kamer.

Traplift

Ride-on liften zijn gemakkelijker in een kamer te zetten, want ze hebben dezelfde afmetingen als het vloeroppervlak. Ze zijn groot genoeg om twee mensen te passen op een moment. Ze zijn gemonteerd in trappenhuizen, onder trappen, of binnen een hal en kan gaan op en neer drie trappen op een moment. Ze kunnen ook worden gesleept in een kamer, hoewel sommige bedrijven kiezen voor de optie hitchhike. Als je moet de lift plaats aan de top van een trap, moet u een kink in de kabel te kopen voor de traplift.

Een hitch is gewoonlijk een telescopische kabel die een extensie die omhoog reikt door de bovenkant van de trap, ofwel aan de zijde van de lift of op de top heeft. De kabel is gemonteerd in de trap, om het eenvoudig te bedienen te maken. Je zult waarschijnlijk nodig om een ​​elektricien in te huren om de kabel te installeren in het trappenhuis. Zodra de kabel is geïnstalleerd, de lift is direct aan het werk.

Balk een traplift naar een kamer is goedkoper dan het inhuren van een lift kar, omdat je een kar met een kink in de kabel kan vervangen. Vanwege de eenvoudige aard van de koppeling, kan de koppeling worden gekocht in bulk, zoals het geval is met de karren. Ze zijn ook makkelijker om uit te veranderen, omdat je niet hebt om de benen te verwijderen om dit te doen.

Elektrische traplift zijn er in verschillende types, afhankelijk van wat je wilt. Voor een ding, kunt u beslissen of u een traplift die u, uw familie of uw passagiers kan tillen willen. Een standaard traplift heeft zetel van een operator, en het bedieningspaneel van een operator, en dit is typisch wat wordt aangeboden met de meeste familie soorten liften.

Een type dek-lift van de lift kunt u aan of uit te krijgen in een bepaald gebied van een huis of bedrijf. Terwijl in de lift, kunt u zich wagen, drop, en draai rond een verscheidenheid aan objecten.

De motor op een traplift het algemeen groter dan de motor in een lift. elektriciteit De kracht van de motor, dat is de manier waarop u kunt maken van de trap op en neer bewegen. De meeste trapliften zijn geïnstalleerd met batterij back-up. Batterij back-up scheelt een traplift in een stroomstoring.

Elektrische trapliften zijn verkrijgbaar in winkels, bouwmarkten en winkels, maar het is het beste om een ​​reparatie bedrijf bellen om ze op te sporen, evenals check ze uit. Als je gaat om een ​​motor te kopen, is het het beste om een ​​gerenommeerde provider te vinden.