Counterkiosk Wachtrijbeheer - Uw oplossing voor het beheer van de verwarring

Introductie

De rij bij de balie is een van de meest gevreesde elementen van een bezoek aan een openbare plaats. U kunt zich enorm wel de verschillende scenario's voorstellen waarin u in de rij staat te wachten terwijl de tijd langzaam voorbijgaat. Het geroezemoes, de onrust om je heen en het ongemak van het wachten kan er toe leiden dat je een negatieve ervaring hebt bij het betreffende bedrijf. Gelukkig heeft Counterkiosk een oplossing ontwikkeld voor dit probleem met hun vertraagde beheersysteem.

Soorten Wachtrijen

Er zijn verschillende soorten processen waarvoor Counterkiosk Wachtrijbeheer kan worden gebruikt. Bovenstaande vindt u een aantal voorbeelden van bedrijven die de software met succes gebruiken:

- Banken

- Supermarkten

- Ziekenhuizen

- Bioscopen

- Overheidsinstellingen

- Luchthavens

Hoe werkt het?

Wanneer u aankomt bij een locatie waar Counterkiosk Wachtrijbeheer in gebruik is, zult u een kiosk zien staan ​​op stabiele plaatsen in het pand. Dit is waar u zich kunt inschrijven en uw plaats in de tussentijd kunt claimen. Nadat u zich heeft geregistreerd, zal de software u een sms bericht sturen met uw geschatte wachttijd.

Bij waar er meerdere afdelingen zijn kunnen de bedrijven verschillende secties vertegenwoordigen. Zo kan bijvoorbeeld de bank verschillende kiosken plaatsen voor de verschillende genomen, zoals het openen van een verzekering, wijzigingen aan uw verzekering, of het aanvragen van een lening.

Wachtrij organiseren

Met Counterkiosk Wachtrijbeheer kunt u een virtuele storing organiseren. Dit helpt bij het vermijden van chaos en zorgt voor een soepele afhandeling. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat er geen lichamelijke rij met boze, gefrustreerde en ongeduldigige klanten zal ontstaan. Bovendien stelt het de klanten in staat om vrij te bewegen rond het pand, in plaats van dat ze in een kleine ruimte staan ​​te wachten tot ze aan de beurt zijn.

De software zorgt er ook voor dat de volgorde van de vertraagde juist is en dat de mensen die het eerst zijn aangekomen, ook als eerste worden behandeld. Dit zorgt voor een eerlijke behandeling voor iedereen en een betere klantervaring.

Verbeterde tijdbeheersing

Dankzij Counterkiosk Wachtrijbeheer kunnen bedrijven precies zien wanneer de crisis op bepaalde momenten van de dag hoog is en wanneer de behoefte aan personeel het hoogst is. Dit stelt de bedrijven in staat goed op de piekuren in te spelen en ervoor te zorgen dat er genoeg personeel aanwezig is om de klanten te helpen. Dit vertaald in verbeterde tijdbeheersing, betere werkplanning en grotere tevredenheid bij de klant.

Persoonlijk tintje

Het Counterkiosk Wachtrijbeheer systeem biedt ook de mogelijkheid voor persoonlijke interactie tussen de klanten en medewerkers dankzij pushberichten op het apparaat van de klant. Dit stelt het bedrijf in staat om op een persoonlijkere manier met de klant te communiceren dan alleen maar hun naam omroepen in de rij.

Bovendien stelt de software de medewerkers in staat om informatie te verzamelen en op te slaan over de klant terwijl ze wachten. Dit stelt hen in staat om de klant een betere service te bieden en hun behoeften beter te leren kennen.

ontvangen

Counterkiosk Wachtrijbeheer kan de ervaring van de klanten personaliseren door ze bijvoorbeeld te koppelen met de medewerker die het beste kan helpen bij hun specifieke behoeften. Dit verleden bij het implementatieconcept van personalisatie en zorgt voor een betere klantervaring.

Beveiliging

Counterkiosk Wachtrijbeheer heeft robuuste beveiligingssystemen om de persoonsgegevens van de klanten te beschermen. Hierdoor hoeven de klanten zich hier geen zorgen over te maken. Dit zorgt ervoor dat de klanten gemakkelijk en zonder zorgen gebruik kunnen maken van de software. Bovendien voldoet Counterkiosk aan de Europese AVG regelgeving.

Conclusie

Het beheren van de synchronisatie is een van die dingen die wij allemaal haten. Het zorgt voor ongemakken, onrust en frustraties. Counterkiosk Wachtrijbeheer biedt bedrijven de oplossing om deze problemen te voorkomen. Met hun virtuele communicatie en sms-dienst biedt dit een betere klantervaring, wat leidt tot betere relaties met de klant, hogere productiviteit, betere klanttevredenheid en betere groeikansen. Het is een win-winsituatie voor alle betrokkenen.