Job Zoeken

Verwijzingen Nooit Liegen Over Hun Job Search

Het hebben van uw zoektocht naar een baan eindigt zonder resultaat mag niet worden getolereerd. Als u bent degene die is al steeds interview na interview, maar wanneer het tijd is om het interview af te ronden en de bijeenkomst is op het laatste moment, dat is waar een kleine rode vlag in het spel komt. Veel werknemers niet een tweede kans te krijgen als het gaat om de laatste minuut interview. Je moet je nek uit te steken en te doen wat nodig is om de baan te vinden.

Het is altijd verstandig om te communiceren met de manager en afronding van het interview schema vroeg. Om een ​​beetje geld te besparen, kunt u uw persoonlijke referenties te gebruiken. Als u nog steeds de afspraak te maken voor de vergadering om het interview af te ronden, dat is een geweldige manier om een ​​beetje geld te besparen.

Er zijn veel verschillende soorten interviews. Sommige worden geregeld door een human resource afdeling en sommige worden gehouden offsite in een aparte locatie. Het merendeel van de banen die u op Monster.com vindt vereisen dezelfde type interview, dus het is altijd een goed idee om uw Monster.com profiel en contact opnemen met uw persoonlijke referenties te beoordelen ervoor dat ze goed met je zoektocht naar werk te maken .

U kunt uw persoonlijke referenties te gebruiken in veel verschillende manieren. Bijvoorbeeld, kunt u een SMS-bericht of e-mail hen te vragen voor een referentie. Ze zullen reageren binnen een paar minuten en u voorzien van de naam en het e-mailadres van de persoon die met u werkte bij het bedrijf. Omdat je ze direct contact hebt, kunt u ze voorzien van een hard copy van de referentie-brief of cv.

Een andere vorm van contact die je kunt maken vanuit uw persoonlijke referenties is door middel van een interview uitnodiging. Dit is een andere manier die u kunt contact opnemen met uw referenties. Je kon de hiring manager vragen of er iemand weet je dat zou een goede pasvorm voor de opening baan. Uw referenties zal blij zijn om u te voorzien van de naam en het e-mailadres van iemand die ze gebruikt om te werken met.

Een van de grootste problemen dat de meeste mensen als het gaat om het veranderen van hun interview schema is of ze hun verwijzingen moeten melden vóór of na de wijziging. Als u gebruik wilt maken van het interview tijd voor wat extra mogelijkheden om te netwerken, dan ga je gang en laat je referenties weten dat je het veranderen van het schema. Echter, het is een grote fout om hen te bellen en te plannen een interview.

Veel mensen zijn overrompeld wanneer de datum van het interview verandert en ze hebben absoluut geen idee hoe ze hun referenties contact over het zoeken naar een baan. Tenzij u het opzetten van het interview van tevoren, de kans groot dat uw referenties zal geen tijd hebben om hun e-mail of telefoon te controleren en stuur een SMS-bericht te hebben. Je zou kunnen eindigen aan de telefoon met een leidinggevende die net kreeg de baan en zij zullen niet in staat zijn om eventuele vragen te beantwoorden. Trouwens, misschien dat zij omhoog bij een geweldige tijd toch. Als u plannen van een interview en je hebt geen idee hoe u contact opnemen met uw referenties, is het beter om te wachten tot de dag van het interview en bellen en vragen.

Niet alle verwijzingen hebben mobiele telefoons of e-mail. Een groot deel van de mensen die mensen verwijzen naar je meestal hun mobiele telefoons met hen. Als dit het geval is, kunt u naar de afspraak te houden. Als ze bellen of mailen je later, kunt u hen met uw nieuwe afspraak informatie. Het proces kan zeer tijdrovend zijn als u meerdere banen om naar te kijken.

Scheidsrechters zelden bel of mail gewoon om een ​​afspraak met je praten plannen. De reden hiervoor is dat u weet wanneer ze nodig hebben om iets regelen en zij zullen niet willen u in de wacht gezet, terwijl ze het doen. Een telefoontje of e-mail is meestal de beste optie om een ​​afspraak te maken met hen.

Met uw referenties, is het belangrijk om goed te kunnen communiceren. Een persoon is slechts zo goed als hun woord. Als u wilt een baan te vinden, moet u uw referenties te vertellen over uw interesse en vraag hen of ze hebben geen leads over waar de baan te vinden.

Immers, je referenties zijn er om u te helpen de juiste kansen. Dat is waarom je hen vraagt ​​om u te verwijzen naar een baan, toch? Zodat u niet nodig hebt om jezelf te adverteren voor iedereen die op zoek zijn geïnteresseerd in uw vaardigheden.

Referenties mag nooit liegen over hun zoektocht naar een baan voor iedereen. maar jij.