Institutional Banking

Inzicht Institutional Banking

De instellingen die in het bezit en de activa van een financiële dienstverlener te beheren. Deze instellingen zijn ofwel in de investment banking en commercial banking sector.

Banken die deposito- en kredietverlening activiteiten, zoals Bank of America, JPMorgan Chase, Wells Fargo, Goldman Sachs, etc. dragen houden Activa voor financiële instellingen en bedrijven. Zij hebben ook particuliere deposito's en hebben retailbankbedrijf.

Commerciële banken hebben doorgaans leningen, geldmarktfondsen en kasbons. Deze instellingen werken meestal met hypotheekverstrekkers, spaar- en kredietinstellingen, en andere soorten van bedrijven en particulieren. De grootste commerciële banken zijn: Bank of America, Citibank, HSBC, BNP Paribas, JPMorgan Chase, Bank of New York, RBS Citizens, Royal Bank of Canada, en Capital One.

Staat banken geven algemene verplichting obligaties. Veel staatsbanken behouden hun eigen effecten, zoals schatkistpapier, gemeentelijke obligaties en preferente aandelen. Sommige staatsbanken geen effecten aan het publiek aanbieden. De grootste staatsbanken zijn: Bank of America, Citibank, Wells Fargo, Wachovia, Regio Bank, PNC en TD Bank.

Intrastatelijk Bancorp is een instelling die eigendom zijn van de staat. Het is een institutionele bedrijf. Het werkt in het algemeen als een opslagplaats voor intrastatelijke contanten en aanbiedingen cash management, het bankwezen en andere diensten.

Er zijn veel verschillende soorten van financiële instellingen die opereren via Institutional Banking. Ze worden anders beheerd, echter.

De financiële instelling kan werken met een verscheidenheid aan kredietinstellingen in verschillende maten, zoals private, medium, large en regionaal. De locatie van de instelling kan ook variëren op dezelfde wijze. De grootte van de kredietinstelling kunnen verschillende andere manieren ook. Zo kan bijvoorbeeld credit unions kleiner zijn dan banken of groter dan hen. Federal reserve banken kunnen zeer groot en niet-residentiële zijn.

De meeste instellingen, behalve voor commerciële banken, zijn eigendom van de overheid. De Federal Reserve System is eigenaar van de commerciële banken, evenals de belangrijkste staat en de nationale banken. De Small Business Administration bezit geen banken, maar werkt de Federale Financing Bank (FFB), dat zijn kleine zakelijke leningen en andere financiële biedt.

De lokale gemeenschap bank is in handen van de lokale gemeenschap, niet de staat of de federale overheid. Echter, er zijn veel landelijke gemeenschap banken. Terwijl het bankwezen aanzienlijk verschilt van staat tot staat, de gemeenschap banken hebben meestal zeer soortgelijke procedures voor het storten van geld.

Institutional Banking heeft ontwikkeld in de tijd, waardoor het makkelijker voor iedereen om een ​​bedrijf te starten en hebben het ondersteund door een professionele belegger. Nieuwe wetgeving heeft nieuwe categorieën instellingen, zoals de Community Development Financial Institutions (CDFI) gemaakt en Meergezins Assisted Housing.

Institutional Banking is rond voor eeuwen. Het ontwikkelde zich in Europa in de zestiende eeuw. Het is gebaseerd op het gebruik van vertrouwen als een middel voor het beheer van activa. Trust is gebaseerd op het idee dat de bank moet kunnen vertrouwen op het gebruik van activa, voordat het geld vrijgeeft aan de eigenaars van de activa.

Deze eigenschap van vertrouwen is de reden voor veel van de vroege methoden van effecten beleggen. Omdat vertrouwen is een deel van het fundament van het systeem worden alle instellingen nodig om te zetten effecten iets waard om hun eigenaren. In ruil daarvoor, de eigenaars akkoord met de bank te betalen wanneer ze willen toegang tot hun fondsen.