Wat is een beveiligingsaudit

Wat Is een Security Audit?

Als je denkt aan een security audit, je geest gaat waarschijnlijk rechtstreeks naar de nieuwste superheld film of spionage thriller. Maar dit soort bezoek kan gebeuren met een website en kunnen heel het eye-opener voor veel bedrijven en organisaties die zich niet bewust van wat er achter de schermen zijn. Een website security audit kan vele vormen aannemen, maar ze allemaal te maken met het gebruik van de diensten van professionals van een derde partij om de beveiliging van een website te bekijken.

Als u nog niet gehoord van een website security audit, kan het zijn dat de meeste organisaties nog nooit een dergelijk onderzoek te krijgen. Ze worden echter steeds populairder als gevolg van de recente problemen veiligheid en ze tonen geen tekenen van vertraging. Dus hoe werkt dit proces?

Eerst en vooral, zal de website security audit professionele zoeken naar mogelijke gaten in de beveiliging die mogelijk kan leiden tot iemand om toegang te krijgen tot hun website of op andere wijze de integriteit in gevaar brengen. Hij of zij zal gaan over de site en zorg ervoor dat het echt veilig te stellen door een van beide het maken van kleine, niet-invasieve wijzigingen of het uitvoeren van een full gehele site audit. Hoe dan ook, het zal resultaten aan de organisatie te bieden en als er iets moet worden gedaan, zal de professional de nodige aanbevelingen te doen.

Accountants zijn in het bedrijf van het identificeren van problemen die ofwel gemeenschappelijke of kritiek. Als er iets niet goed gaat dan is er een goede kans dat er iets fout gaat. Deze personen zijn uitgerust met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te weten welke delen van de site moet worden gecontroleerd en welke niet zou moeten.

Na de audit, zal de accountant dan raden de nodige wijzigingen of upgrades aan het bedrijf, variërend van de installatie van een betere firewall-software updates en verfrist om oudere gereedschap of software die zijn bekend om gaten in de beveiliging te laten in uw systeem. Soms duurt het iets eenvoudigs als een wachtwoord te resetten naar een gat in de beveiliging volledig op te lossen. Het andere ding dat de accountant zal doen, is herziening van alle andere documentatie en elke contracten om ervoor te zorgen dat de veiligheidssystemen op uw website up-to-date.

U kunt gebruik maken van de diensten van de professionele te maken wanneer dat nodig is. Het is belangrijk te onthouden dat je niet hoeft te betalen voor deze dienst, maar de meeste bedrijven doen. De kosten zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder hoe groot het bedrijf is en of ze hebben alle huidige bezorgdheid over de veiligheid.

Een security audit kan een aantal voordelen voor uw bedrijf en uw website te hebben. In een paar minuten kan de accountant bepalen of de site heeft een behoefte aan verbeteringen of moet volledig worden vervangen of zelfs de hele website opgestart. Ze kunnen ook kwetsbaarheden en achterpoortjes te identificeren in de beveiliging waardoor iedereen toegang tot uw website te krijgen.

Als er geen bezorgdheid over de veiligheid, dan is de auditor kan suggesties en aanbevelingen om ervoor te zorgen uw site is een veilige plek om te werken en spelen. De meeste van deze aanbevelingen zijn vrij kleine updates of fixes en kan de veiligheid door sprongen en grenzen te verbeteren. Dit kan het verschil maken in de wereld en zal drastisch business te verbeteren.

Auditors kijken ook naar de back-up van de site. Omdat ze een derde partij, kunnen ze toegang krijgen tot de site via de firewall en de wijzigingen die zijn gedaan om de site te inspecteren. Als ze niet bevalt wat ze zien, zullen zij de nodige aanbevelingen zodat de wijzigingen kunnen worden geïmplementeerd te bieden.

Last but not least, moet naar de site security audit een overzicht van uw beleid, procedures en onderhoud plannen omvatten. Veiligheidsproblemen kunnen voortvloeien uit fouten gemaakt tijdens de training of een slecht beleid en procedures. De sleutel is om ervoor te zorgen dat alles in orde is en veilig.

Als ze geen grote problemen te vinden, dan is een volledige herziening van uw website is aan te bevelen. Als de problemen dan dat kan worden bevestigd maken de site is bijgewerkt om de verlening niet terugkomt. Als er een fout wordt gevonden, dan is de beste manier om het te repareren is om bewust te zijn van het probleem en proberen op te lossen voordat het wordt een probleem voor uw klanten.

Security audits zijn een essentieel onderdeel van de website onderhoudsproces. Elke keer dat een probleem kan worden gevonden op uw website, is het belangrijk om te zoeken naar een professional voor hulp. inspectie.