Inbraak Alarm Systemen - het Houden van Uw Huis en Gezin te beschermen

Inbraakalarm Systems beschermt waarden en huizen van inbraak. Terwijl de diefstal is waarschijnlijk de meest voorkomende vorm van inbraak, inbraak heeft een groeiende aanwezigheid in onze gemeenschappen. In dit artikel zullen we bespreken hoe Inbraak Alarm Systems helpt om onze huizen en gezinnen veilig te houden.

Alarmbeveiligingsysteem

Inbreker Bar: De inbreker de eerste keuze is om te proberen en krijgen toegang tot een huis waar de bewoners niet thuis zijn. Echter, kan vele malen een deur open worden gelaten, of de ramen kunnen worden opengelaten, zodat regen of koude lucht naar binnen. Wanneer dit gebeurt, zal de inbreker kiezen vaak voor een deur met een nachtslot te zien of de deur op slot.

Inbreker Bars: Een inbreker Bar wordt geplaatst op een deur waar het slot niet kan worden gebruikt. Zodra het slot bracht een breuk in zal optreden. Deze bar heeft geen sleutel nodig, dus een potentiële inbreker een andere manier in het huis moeten vinden. Als u de deur te verlaten op een kier een persoon kan gemakkelijk in het huis door de deur en eenvoudig swing het raam open.

Deurbel Alarm: Met behulp van een deurbel alarm is een eenvoudig proces. De meeste huishoudelijke deuren hebben sensoren die klinkt een alarm wanneer de deur wordt geopend. Deze functie alleen al kan alles een inbreker behoeften om uw veiligheid systeem uit te schakelen.

Lock: Een slot te gemakkelijk kan worden opgepikt en dus de inbreker alarm afgaat. Wanneer u een telefoontje van iemand die beweert een vriend, maar die eigenlijk wilde een gepland bezoek moet je snel te reageren en het alarm uit te maken.

Gebruik van Inbreker Bar: Vele malen een inbreker bar is gekocht voor slechts één deur, één die een nachtslot heeft of slechts één die een deur die is een automatische swing heeft. De balk wordt geklemd aan de buitenzijde van het kozijn nabij de knop, en wordt geactiveerd wanneer de deur wordt geopend. De staaf wordt geactiveerd wanneer de deur wordt geopend om een ​​volledige lock-out. Zodra dit is gebeurd zal de bar blijven en de deur zal links worden gesloten voor ongeveer twintig minuten voordat de deur weer wordt ontgrendeld en zal een alarm afgaan.

Inbreker Bars De inbreker bar wordt direct boven het kozijn gemonteerd. Het werkt op vrijwel dezelfde wijze als de inbreker bar, maar de bar is erg dun en gemakkelijk te verbergen. De bar werkt ook vergelijkbaar met het slot en door het nemen van de deur uit zijn behuizing en hem van de deur totdat de inbreker balk wordt geactiveerd. Zodra de deur wordt geopend en de bar is geactiveerd zal blijven branden.

Sloten: U kunt sloten die u kunt instellen en vergeten, of sloten die wordt geactiveerd door een op afstand aan te schaffen. Als u een afstandsbediening, dan zult u in staat uw beveiligingssysteem uit te schakelen, zonder dat hij daadwerkelijk opnieuw in te voeren het huis. Sloten die op afstand worden geactiveerd de voorkeur boven sloten die zijn ingesteld en vergeten.

Inbreker Deuren: Er zijn verschillende stijlen van inbreker deuren. U kunt een inbreker deur die omhoog of omlaag zal gaan en of een glijdende een te hebben. Er zijn vele deuren die alleen kan worden bediend vanuit het huis, of slechts kan worden bediend vanuit een bepaalde afstand.

Versperd Doors: Het geblokkeerde deur heeft een vlakke top en geen kanten. Dit type deur is zeer veilig omdat het niet mogelijk om bewegingen van de deur blokkeren wanneer de deur is geopend.

Ingesloten Door: Bijgaande deur heeft een top op, die als een deur. Deze deur is veilig omdat een persoon in staat is om de woning te betreden vanaf de binnenkant. De enige manier om het huis binnen te gaan is vanaf de buitenkant en de buitenkant van de deur wordt vergrendeld totdat de gebruiker activeert het van de binnenkant.

Inbreker Bar: De inbreker bar is de meest bekende inbreker bar, omdat het bestaat uit drie delen; een opening, een grendel en een bult op de bodem. Wanneer de deur open is, zal de inbreker balk in actie, vergrendelen van de deur totdat de dief probeert de balk kracht tussen de twee panelen te krijgen.