Het kopen van een Bedrijf Kaart

Company kaarten zijn de perfecte manier om uw bedrijfslogo en contact informatie over te brengen. Terwijl visitekaartjes aanvankelijk werden ontworpen om de hand uit visitekaartjes tot klanten en leveranciers, tegenwoordig worden ze gebruikt als een marketing tool. Voor bedrijven geconfronteerd met deze beslissing in een aantal verschillende manieren, zoals het vragen werknemers om hun eigen kaarten of verse bedrijfskaarten zelfs order uitvoeren voor iedere werknemer in het kantoor. Elke optie heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus eigenaar van een bedrijf moet echt rekening met de behoeften van het bedrijf, of medewerkers ze nodig hebt of niet en de frequentie en de aard van de kaart aankopen medewerkers kunnen worden maken.

Er zijn drie basistypen van het bedrijf kaarten: die u aanschaft voor uw werknemers (aangeduid als 'branding cards'), die u bestelt voor uw klanten (aangeduid als 'belonen cards'), en die u zelf maakt thuis. Laten we bespreken elk van deze opties, en vervolgens onderzoekt de voor-en nadelen van elk een. Op het einde, zult u weten welke opties het beste voor uw bedrijf.

Wanneer medewerkers voor het eerst aan de slag in een nieuw kantoor of een nieuw bedrijf, meestal krijgen ze hun eigen blanco, bedrijf kaart gratis. Deze kaarten kunnen worden gegeven aan klanten, uitgedeeld aan andere mensen voor bedrijf waardering, of gewoon gegeven om iedereen op de werkplek. Sommige ondernemers geven de kaarten als een teken van dankbaarheid aan medewerkers. Ongeacht hoeveel ze geven, zult u vinden over het algemeen dat hoe meer lege vennootschap kaarten die ze hebben, hoe meer uw bedrijf ziet eruit als een bedrijf en hoe groter de kans mensen zijn om hen te geven. Dit komt omdat het meer blanco bedrijf kaarten uw medewerkers, hoe groter de kans dat ze zullen het gevoel dat ze zijn een onderdeel van een groot bedrijf dat geeft uit tal van corporate kaarten.

Het bedrijf kaarten die worden uitgegeven zijn zeer geschikt voor alle soorten van marketing doeleinden. Wilt u een bepaalde doel of oorzaak te bevorderen, of wilt u gewoon uw imago op te bouwen, kun je ze weg te geven. Als een klant is op zoek naar een specifiek product of dienst, kan hij of zij hun bedrijf naar een bedrijf dat een goede kwaliteit visitekaartjes maakt. Ook, als je gaat naar een goed doel evenementen, waaronder fondsenwervers te doen, kunt u promotionele bedrijf kaarten gebruiken om hulp te adverteren uw zaak, geld in te zamelen, of zelfs mensen uit te nodigen naar uw website.

U kunt ervoor kiezen om een ​​bedrijf kaart kopen voor uw nieuwe kantoor voor een bepaalde hoeveelheid geld, maar de meeste bedrijven zullen niet promotionele prijzen aan te bieden voor hun werknemers. Als u een low cost optie, vraag uw medewerkers wat ze van plan om te besteden aan hun nieuwe visitekaartje. De meesten van hen zal u vertellen dat ze zijn blij om er een te kopen. Zelfs als je werknemers die niet van plan om ze te kopen, kunt u nog steeds gebruik maken van visitekaartjes als een goede manier om hen te belonen. U kunt geven bedrijf kaarten aan elke werknemer na een grote promotie of een andere gebeurtenis. Wilt u een groot aantal kaarten te geven, vragen werknemers om hun contact informatie te geven, zodat u een e-mail van een groot aantal kaarten kunnen versturen of post aan uw adres van het bedrijf. Op die manier kan iedereen die uw kaarten ontvangt zal men.

Veel bedrijven de aanschaf van een grote verscheidenheid van visitekaartjes en creëren hun eigen branding campagne met hen. Op deze manier, de werknemers hebben een grote selectie om uit te kiezen. Als u een grote hoeveelheid van corporate visite kaartjes kopen, kunt u eenvoudig een marketing campagne met behulp van uw eigen bedrijfslogo en contactgegevens.