Burgelijke Bouwkunde

Wat U Moet Weten Over Civiele Techniek

Civiele techniek gaat over de fysieke en logische analyse van een bepaald project en de gevolgen ervan om nieuwe structuren te creëren of bestaande te bouwen. Het omvat het ontwerp, de evaluatie, analyse, controle en beheer van bouwprojecten die normaal betrokken sectoren zoals de industrie, landbouw, mijnbouw, bouw en andere grootschalige projecten.

Structurele, mechanische en civiele techniek zijn drie hoofdgebieden bouwprojecten civiele. Civiel ingenieurs omgaan met het ontwerp en de uitvoering van de bouw of kunstwerken en systemen voor hun efficiënte prestaties en voor praktische toepassing. De bouw is een proces dat bestaat uit verschillende fasen, inclusief planning, ontwerp, de bouw en het onderhoud.

Het belang van een burgerlijk ingenieur ligt in het feit dat zij moeten in staat zijn om het concept van een project te begrijpen en dus bepalen wat de beste aanpak van toepassing zou moeten zijn. In staat zijn om zo'n grote beslissing te nemen ten behoeve van een bouwproject gaat om een ​​veel aandacht. Daarom moet een burgerlijk ingenieur in staat zijn om de mogelijkheid om rekening te houden met factoren als ervaring, technische kennis, vaardigheid, technologie, beschikbaarheid van materialen, operationele kosten, en zorg voor het milieu in het maken van zijn of haar definitieve beslissing te hebben.

Een ingenieur-architect is de persoon die verantwoordelijk is voor de planning en het beheer van het hele ontwerp van een bouwproject. Om in staat om een ​​goed ontwerp te maken, moet de architect in staat zijn om gegevens te interpreteren van al de verschillende onderdelen van het project. Bijvoorbeeld, hij of zij moet in staat zijn om de factoren die de totale constructie uitkomst met inbegrip van het klimaat en de lokale terrein zal beïnvloeden kennen.

Zodra het bouwproject wordt gewerkt, de constructeur is verantwoordelijk voor het creëren en implementeren van het plan en middelen om de doelstellingen van het project. Een groot deel van de machinebouw is betrokken bij het ontwerpen en het creëren van de componenten van een gebouw of een systeem en het bevat mechanische framing, gebouwschil, dakbedekking, brandbeveiligingssystemen, en ga zo maar door.

Andere disciplines van de civiele techniek onder de civiele techniek en milieu, afvalbeheer, en gevaarlijke stoffen. Deze disciplines werken nauw samen met het bouwproject zelf evenals de gebruikte materialen en de methoden van hoe het project is gepland en uitgevoerd.

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van civiele techniek is het gebruik van robotica in het bouwproject. Het gaat om het ontwerpen, bouwen en testen van robotsystemen die de werknemers in de bouw zal helpen door het verwijderen van een deel van de risico's van het construeren van de structuur. Dit staat bekend als de robotica team en hun rol is om de bouwvakkers te helpen bij het vervullen van hun taken te betrekken alles van het afronden van de gehele bouwproject om veilig transport van alle materialen.

In het bouwproject, is burgerlijk ingenieur vaak direct betrokken bij het ontwerp proces en dit is waar zijn of haar capaciteiten echt in het spel komen. De elementen van het ontwerp zal worden ontwikkeld in samenwerking met de klant en als het gaat om de uitvoering fase zal de ingenieur verantwoordelijk voor de uitvoering van het ontwerp, alsmede de fysieke uitvoering van het plan. Dit is een zeer belangrijk onderdeel van het project, want als het ontwerp niet werkt zoals gepland, dan is het hele project zou kunnen gaan buik omhoog en zo de verantwoordelijkheid voor deze fasen valt op de schouders van de burgerlijk ingenieur.

Bouw

Interessante links